Παρασκευή, Ιουνίου 13, 2008

Μπραβο ρε Γιωργο!!!!!


Και πάνω που ο Γιώργος έκανε μια καλή πράξη, πέσανε όλοι πάνω του να τον φάνε!! Έλεος με τον Σημίτη, το παράσιτο...Ποιος είναι ο κύριος αυτός?
  • Αυτός που μας πρόδωσε όλους στα 'Ίμια?
  • Αυτός που έδωσε την βάση στην Κρήτη για να βοηθήσει τους Αμερικανούς στο Ιράκ?
  • Αυτός που επέβαλε στους μαθητές 2 χρόνια Πανελλήνιες? (20 μαθήματα...)
  • Αυτός που εγκατέλειψε το ΠΑΣΟΚ λίγο πριν το 2004, διότι γνώριζε ότι παρέλαβε ένα κόμμα εξουσίας από τον Ανδρέα και το κατάντησε αντιπολίτευση?!!!!!! (τι γενναίος!!!!!)
Ααα ναι, είναι αυτός που κάθεται δίπλα από τη φουσκωτή κοιλιά του Βενιζέλου, μπας και πάρει λίγο από το κύρος του.
Στο καλό........ Σημιταρά!!!!

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

τα χώσαμε λίγο για τον πρωθυπουργο;

Ανώνυμος είπε...

Ποτέ δεν είναι εύκολα τα πράγματα για έναν πρωθυπουργό στην Ελλάδα της αρπαχτής.
Μετά από όλα όσα περάσαμε, πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί στις κρίσεις μας αλλιώς καταστρεφόμαστε.
1) Στα Ίμια ήθελες πόλεμο; Να πήγαινες να σκοτωθείς εσύ μαζί με μερικά άλλα κορόιδα.
2) Σιγά μην ελέγχει κανείς την Κρήτη εδώ και 50 χρόνια.
3) Οι πανελλήνιες σε μαράνανε και όχι το τι θα κανουμε 30000000 πτυχία στην Ελλάδα; Και μη μου πεις όλα στο βωμό της μόρφωσης, έχεις δει πολλούς πραγματικά μορφωμένους στην Ελλάδα; Ούτε την ιστορία μας δεν μας μαθαίνουν, μέσα στα ψέματα ζούμε, γι΄αυτό και εσύ είσαι ακόμα σε εμπόλεμη κατάσταση.
4) Το ΠΑΣΟΚ καταστράφηκε από τους ΑΡΙΒΙΣΤΕΣ που καταστρέφουν ότι καλό πάει να γίνει σε αυτόν τον ρημαδιασμένο τόπο που λείπει παντελώς η παιδεία .
Αν ξεφύγουμε από τους ΑΡΙΒΙΣΤΕΣ λίγο θα «μετράει» ποιος θα είναι ο πρωθυπουργός και αν θέλεις τώρα πλέον και το κόμμα Η Ελλάδα ποτέ δεν σώθηκε μόνο από ένα πρόσωπο. Οι ηγέτες σήμερα είναι μάλλον επικίνδυνοι . ΛΙΓΟΤΕΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΣ γιατί θυμίζεις παπαγαλάκι. Με το συμπάθιο κιόλας .

kefalonitis είπε...

αγαπητέ φίλε μας maistro θα δημοσιεύσουμε το σχόλιό σου μαζί με την απάντηση από τα ΚΕΦΑΛΟΝΙΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ...φιλικούς χαιρετισμούς

pagourogria είπε...

Πιστεύω είσαι υπερβολικός γύρω από το θέμα Σημίτη. Μιλάμε για έναν πολιτικό που κατά την γνώμη μου έβαλε τάξη σε πολλά θέματα στην εξωτερική πολιτική της Ελλάδας αλλά παραμέρισε αρκετά τα εσωτερικά θέματα της χώρας και κρίθηκε αρκετά σε αντίθεση με τον "μπούλη" που τα έχει κάνει μπάχαλο σε όλα τα θέματα και είναι στο απυρόβλητο συνεχώς..γεγονός που με ανησυχεί γιατί δεν μπορώ να τρώω άλλο στη μάπα.

aris53m είπε...

great minds think alike