Τετάρτη, Ιουνίου 11, 2008

πολλά ερωτήματα από έναν υγιή φοιτητή


Αν κανω καποιο λαθος διορθωστε με. Αυτα που εγιναν χθες το βραδυ, οπως περιγραφονται απο τα ΜΜΕ, ηταν ή δεν ηταν εκληματα κατα της ζωης ?? Για ποιο ασυλο μιλάμε λοιπον? Το να στερει ο καθε αλητηριος το δικαιωμα σε εναν ανθρωπο να ειναι υγιης και να τον στελνει στο ΑΧΕΠΑ με το ετσι θελω, συνιστα ή δε συνιστά καταπατηση του ασυλου ??

και τελος παντων, τι ειναι το ασυλο ?? στείρα απαγορευση εισοδου στο χωρο του πανεπιστημιου των σωματων ασφαλειας και μονο? Ή μηπως "συμβολιζει" την ελευθερια του καθε ενος απο εμας να μπορει ελευθερα και ανεμποδιστα να εχει προσβαση στις υπηρεσιες του πανεπιστημιου, να εκφραζει ελευθερα και ανεμποδιστα τις αποψεις του, και ολα αυτα τα καλως εννοουμενα ?? Συμβαινει κατι απο αυτα τα τελευταια δυο χρονια ??

Οταν ο καθε τραμπουκος-κομματοακολουθος (για να μη χρησιμοποιησω αλλη λεξη), με την ανεση και την "θαλπωρη" που του προσφερει το ασυλο και τις πλατες των κομματικων κεντρων (ξερετε ποια ειναι αυτα), διακοπτει με το ετσι θελω την λειτουργια του πανεπιστημιου δηθεν για να διαμαρτυρηθει, αλλα στην ουσια για να ορθωσει το πολιτικο αναστημα αλλων, αυτο δεν προσβαλει το ασυλο ??

ΓΙΑΝΝΗΣ Ο ΑΙΡΕΤΙΚΟΣ

1 σχόλιο:

μσκε είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΓΙΑΝΝΗ ΑΙΡΕΤΙΚΕ!!!ΣΩΣΤΟΣ ΕΙΣΑΙ