Σάββατο, Ιουλίου 05, 2008

LIVE ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ


ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΜΟΙΡΙΑ ΕΠΙΔΕΙΞΕΩΝ ΤΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ, ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΛΙΜΑΚΙΟ...ΕΕΕ, ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ!!!


Μόλις απογειώθηκε το ελικόπτερο που μεταφέρει πίσω σπίτι του τον Υπουργό, κύριο Παυλόπουλο αφού τελείωσε την επίσκεψη αστραπή που έκανε στο νησί μας. Ο βουλευτής του νομού μας, κ. Παρίσης έχει απευθύνει πρόσκληση σε όλους τους υπουργούς τον μήνα Ιούλιο με πείσμα να αποδείξει σε όλους ότι δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας από τον εγκέλαδο.
Ο κύριος υπουργός ενδεχομένως να επισκέπτηκε την 359 ΜΑΕΔΥ, το κλιμάκιο της Κεφαλονιάς δηλαδή με όλους τους μάχιμους φαντάρους της αεροπορίας! Πάντως εάν επιχείρησε να το κάνει και πολύ πρωί δεν νομίζουμε να βρήκε και κανέναν εκεί...αλλά και εάν βρήκε μάλλον δεν θα ήταν ξύπνιοι...ΜΗΝ ΕΝΟΧΛΕΙΤΕ κύριε υπουργέ τα Ελληνικά στρατά του νησιού, παράγουν έργο...

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλώς τις λουλούδες ρε. Στρατιώτες είναι αυτοί η μαζορέτες; Βρε γλυκανάλατοι αρθρογράφοι ξέρετε τι γλώσα χρειάζεται για να πας αεροπορία Τρίπολη; Και δεν φτάνει μόνο αυτό αλλά επειδή δεν έχει πολλά άτομα στο στρατόπεδο, ξέρετε ότι έχουν τρελάνει τον διοικητή στα τηλέφωνα, γιατί οι άντρακλές μας «κακοπερνάνε» επειδή πέφτει καμιά σκοπιά πάρα πάνω και δεν ξέρει τι να κάνει ο άνθρωπος με τους χλεχλέδες που μπλέκει; Τώρα αν κάτι τέτοια αρέσουν και σε σας πάω πάσο.

kefalonitis είπε...

δεν αρέσουν σε κανέναν αυτά, πόσο μάλλον σε αυτούς που υπηρέτησαν παραμεθόριο

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΤΑ P.Z.L ( ΤΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΤΗΣ 359 ΜΑΕΔΥ) ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΩΣΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΕΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ.

ΟΙ ΦΑΝΤΑΡΟΙ ΜΑΛΛΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΛΙΓΟ ΣΦΙΞΙΜΟ. ΤΟ ΠΟΛΥ ΕΞΩ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΟ.