Κυριακή, Φεβρουαρίου 22, 2009

Απόδραση από τον Κορυδαλλό!!


Κινηματογραφική απόδραση πραγματοποιήθηκε σήμερα νωρίς το μεσημέρι. Ο Β. Παλαιοκώστας και ο Α. Ριτζάι δραπέτευσαν από τις φυλακές Κορυδαλλού με . . . ελικόπτερο! Οι πληροφορίες θέλουν το ελικόπτερο να προσγειώθηκε κοντά στο Καπανδρίτι και οι κάτοικοι υποστηρίζουν ότι διέφυγαν με μηχανές ή με ασθενοφόρο.. Θυμίζουμε ότι οι ίδιοι εγκληματίες είχαν αποδράσει με τον ίδιο ακριβώς τρόπο πριν δύο χρόνια.



Και του χρόνου. . .

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Να ναι καλα τα παιδια!!!Ελπιζω να κλεψουν και τιποτα για μενα!!!

Ανώνυμος είπε...

Παλιό το κόλπο. Το έκανε πριν από 2000 χρόνια ο προφήτης Ηλίας όταν την κοπάνησε από όλους εμάς τους ξεφτιλισμένους.
Οι ρίζες του Νεοέλληνα είναι κατσικοκλέφτης και πειρατής, εκεί παραμένει και θα παραμένει και πάντα θα του φταίει κάποιος άλλος. Η βρωμιά βασίζεται πρώτα-πρώτα στον κάθε απλό πολίτη που διαβρώνει τα πάντα. Ας λουζόμαστε λοιπόν τα σκατά μας αδιαμαρτύρητα.

ΚΑΤΑΚΑHΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ.

kefalonitis είπε...

Η αλλαγή αγαπητέ φίλε έρχεται από εμένα και από εσένα. Εγώ δεν δέχομαι την μοίρα αν είναι αυτή που λες... όλες οι κοινωνίες που έχουν υποφέρει μετά από πολλά δείνα, όπως είχε και ο λαός μας, έχει ανάγκη να κατακτήσει εφήμερη 'εφημερία'. Αυτό δεν είναι μεμπτό. Μεμπτό είναι η πελατειακή σχέση που υπάρχει ακόμη και σήμερα. Ο αγαπητός κύριος βουλευτής μας, αποκαλούμενος ως γνήσιος, πόσες μετατάξεις έχει κάνει, ξέρεις; Γνήσιος διαπλεκόμενος. Με άλλα λόγια υπάρχουν δύο κατηγορίες πολιτών, αυτοί που θα φάνε σκατά στην παραμεθόριο και αυτοί που θα είναι είτε στην Λευκάδα είτε στην Ανδραβίδα, στο αεροδρόμιο και δεν θα την παλεύουν κιόλας!!!

Ανώνυμος είπε...

Αχ φίλε Kefaloniti ούτε εγώ συμβιβάστηκα με πελατειακές σχέσεις και πάντοτε το παλεύω. Με πόσους συνοδοιπόρους όμως; Ποιος ενδιαφέρεται να βγάλει σωστούς πολίτες; Ποιοι καθηγητές διδάσκουν την «τέχνη» να είσαι ΑΝΘΡΩΠΟΣ; Σ΄αυτό το τόπο γεννήθηκαν και δίδαξαν Σωκράτης, Αριστοτέλης, Πλάτωνας και τόσοι άλλοι. Ποιος διδάσκει την ουσία των λόγων τους; Μόνο μετάφραση και ορθογραφία διδάσκουν για να μη μας κογιονάρουν οι απ΄έξω ότι δεν τους αναφέρουμε καθόλου. Και για την θρησκεία άχρηστοι γιατί δεν ήταν μοιρολάτρες. Και το σύστημα θέλει πρόβατα για να είναι ο ποιμένας. Ο Σωκράτης δεν ήταν πρόβατο ,ούτε ο Αριστοτέλης, ούτε ο Πλάτωνας, σωστοί πολίτες και σωστοί άνθρωποι ήταν και αυτά πριν 2,500 χρόνια. Για βρες μου σήμερα κανέναν να τους μοιάζει. Βέβαια τους έχασε και ο μέγας Διογένης κάποτε, δεν είναι σημερινό φαινόμενο μόνο.
Ας είμαστε αισιόδοξοι . Δεν έχω τι άλλο να πω ΣΤΕΡΕΨΑ.

Υ.Γ.
Ξέρεις φίλε μου τι μου έμεινε από τη βασική και μέση εκπαίδευση; Ένας φιλόσοφος καθηγητής φιλόλογος στην Γ΄Λυκείου,και έναs απεργοσπάστης – ο μοναδικός – δάσκαλος της Ε΄Δημοτικού στο Αργοστόλι που ζήταγε απ΄το πατέρα μου λόγω επαγγέλματος ένα δωράκι όχι ευκαταφρόνητης αξίας και επειδή δεν το έλαβε έλαβα εγώ ένα «ωραίο» βαθμό στο ενδεικτικό μου.
Λοιπόν αυτό το δάσκαλο το εγκωμιάζει σε κάποια συνέντευξη σε τοπική ιστοσελίδα ένας πατριώτης μας υψηλής πολύ υψηλής μάλλον τυπικής μόρφωσης, δεν γνωρίζω όμως ποιάς ακριβώς παιδείας. Για την αλήθεια έχω και έγγραφη απόδειξη.
Συγνώμη για το «σεντόνι».