Πέμπτη, Μαρτίου 19, 2009

ΣΧΟΛΙΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ...


ΣΤΙΣ 26 ΚΑΙ 27 ΜΑΡΤΙΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΤΡΟΧΟΝΟΜΩΝ!ΜΑΛΙΣΤΑΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΠΕΜΠΤΗ 26 ΜΑΡΤΙΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΡΕΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ.Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟΣ.
ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΤΡΟΧΟΝΟΜΩΝ ΕΙΝΑΙ :
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ
  • 4ΩΡΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ
  • ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑΙΟΥ <<ΜΙΣΘΟΥ>>( Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΞΕΠΕΡΝΑ ΤΑ 170 ΕΥΡΩ!!!!! ΕΛΕΟΣ)
ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΚΑΙ Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΚΕΦΑΛΛΗΝΩΝ!!!!

1 σχόλιο:

Fotios είπε...

Το είχα δει και πιο παλιά αλλά τώρα είπα να αφήσω το σχόλιο μου. Λοιπόν εγώ δεν είμαι σύμφωνος με αυτό. Πρώτον, δεν μεγαλώσαμε όλοι με σχολικό τροχονόμο και όπως λέει και ο λαός, γιατί το είχαμε και στο χωριό μας τον σχολικό τροχονόμο; Δεύτερον, όταν ξεκίνησε αυτή η "δουλειά" ήταν μόνο εθελοντική! Δηλαδή παππούδες, γιαγιάδες, ελεύθερες μητέρες και συνταξιούχοι γενικότερα μπορούσαν να το κάνουν προκειμένου να προσφέρουν αν θέλουν, κάτι επιπλέον στην κοινωνία... δηλαδή στα παιδιά τους και στα παιδιά του σχολείου! Τώρα με αυτά που ζητάνε είναι σαν αναζήτηση νέων θέσεων εργασίας χωρίς όμως να έχει σκοπό. Αυτό το λέω γιατί ο σχολικός τροχονόμος, τί εκπαίδευση θα πρέπει να έχει για να τον προσλάβουν, ποιά θα είναι τα κριτήρια πρόσληψης του και για ποιό λόγο θα γίνει 4ωρη απασχόληση όταν τα παιδιά θεωρητικά τον χρειάζονται μόνο ένα μισάωρο πριν την έναρξη του μαθήματος και το πολύ ένα μισάωρο για την αναχώρηση τους αφού τελειώσει το 5ωρο ή το 6ωρο των μαθημάτων τους;; Επίσης το ότι δίνουν και 170 ευρώ με εκπλήσσει ιδιαίτερα!
Για μένα θα πρέπει η Ελλάδα να αρχίσει να υιοθετεί λίγο και τον θεσμό του εθελοντισμού. Δεν χρειάζεται όλα να τα ανταλλάζουμε με το χρήμα και με την απαίτηση όλου του ελληνικού λαού να καλύπτει ανάγκες 300.000 δημοσίων υπαλλήλων όταν το κράτος μας χρειάζεται κάτι λιγότερο από τους μισούς για να δουλεύει όπως πρέπει (και στην περίπτωση που θέλουμε να δουλεύει όπως τώρα ίσως να μας φτάναν μόνο οι 50.000). Καλή συνέχεια σε όλους!