Σάββατο, Ιουνίου 28, 2008

http://taxalia.blogspot.com/2008/06/fyr.html

Εισβολή στη FYR "Μακεδονία" ετοίμαζαν οι Έλληνες

Greece planned an attack on Macedοnia in 1992
Sick propaganda from FYR Macedonian news agency.
Την ημέρα των συνομιλιών του διαμεσολαβητή M.Nimetz στα Σκόπια, επέλεξε το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων της Π.Γ.Δ.Μ. για να δημοσιεύσει "δηλώσεις" του προέδρου της WMC (World pseudoMacedonian Congress) Todor Petrov.
Σύμφωνα με το δελτίο τύπου, ο Slobodan Milosevic και ο Κ. Μητσοτάκης, υπέγραψαν συμφωνία για το διαμελισμό της Π.Γ.Δ.Μ. το 1992, στο Λονδίνο.
Οι 'Ελληνες μεταδίδει το πρακτορείο, συνεχίζουν την προσπάθεια εκδίωξης των "Μακεδόνων", από τη "Μακεδονική γη", από το 1912, από τη χρονιά δηλαδή που κατέχουν (!!!) παράνομα τη "Μακεδονική γη".
.
Το δημοσίευμα αναφέρεται στην άσκηση "Αλέξανδρος 1992", που έγινε στη Φλώρινα και στην οποία συμμετείχαν δυνάμεις του Σερβικού στρατού (!!!).
Για το σκοπό αυτό, η Ελληνική κυβέρνηση, μετακίνησε το 1ο σώμα στρατού (ένα από τα 4 συνολικά), στην περιοχή της Φλώρινας και της Έδεσσας, σχεδιάοζοντας να επιτεθεί εναντίον της Πελαγονίας (!), "χτυπώντας" στα σύνορα στην περιοχή Kukus προς την κοιλάδα του Βαρδάρη.

"For this occasion, the Greek Government mobilized their First Army Corps (out of four total), in the region of Lerin and Voden, planning to invade towards Pelagonija by breaching the Medzitlija border as well as in the region of Kukus towards the Vardar valley."
.
Όλα αυτά τα λένε, 16 χρόνια μετά, την ημέρα που ο Νίμιτζ, καταθέτει τις προτάσεις του στην κυβέρνηση της Π.Γ.Δ.Μ. Ποιός δεν θέλει να λυθεί η εκκρεμότητα; Ποιός είναι ο "γραφικός", ο "εθνικιστής", "ο αδιάλλακτος" ;
.
Ξανατονίζουμε, ότι αυτά τα μεταδίδει το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων και όχι κάποιος "πολίτης" της FYROM και περιμένουμε την τοποθέτηση των ελληνικών κομμάτων.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Κουρουφάξαλα ασχολείστε σα τις κυρά Κατίνες με υποειδήσεις.
Είναι δυνατόν να μας απειλήσουν οι από πάνω, ένα κράτος μόρφωμα, που σε λίγα χρόνια μάλλον δεν θα υπάρχει; Τι τρόμος και αυτός. Λέτε να ετοιμάζουν γενική επίθεση για την Θεσσαλονίκη; Βενζίνη θα αγοράσουν με δάνειο από την Ελλάδα; Και ανταλλακτικά για τα τανκς που τους χαρίσαμε, από το Γ΄σώμα στρατού; Να η είδηση, λες να θέλει κανείς κατεργάρης να πουλήσει τα άχρηστα ανταλλακτικά του στρατού; Χαχαχαχουαχαχα.
Όπως έλεγε και ο Μητσοτός (ξέρετε αυτός που ευχήθηκε καλό ταξίδι στο Τιτανικό), ας σοβαρευτούμε λίγο. Αφήστε τους Έλληνες του βορά να ασχοληθούν με τα πραγματικά προβλήματά τους. ΤΡΟΜΟΛΑΓΝΟΙ.