Τετάρτη, Ιουλίου 02, 2008

Ισχυρή παρουσία ο Βασίλης Σπανούλης για μία ακόμη χρονιά.


Παρά το ύψος του (κοντός ίσως για τα δεδομένα του μπάσκετ) ο Β. Σπανούλης κατάφερε να τα βάλει με όλους και έκανε αισθητή την παρουσία του για ακόμη μία χρονιά στα παρκέ της Α1. Ερχόμενος αντιμέτωπος ακόμη και με .....γίγαντες (βλ. Σχορτσιανίτης) βγήκε νικητής κερδίζοντας επίσης σε κάθε αγώνα μια θέση στους πίνακες στατιστικών. Καλύτερα όμως ας μιλήσουν οι αριθμοί Σε 36 παιχνίδια κατάφερε να σημειώσει συνολικά 436 πόντους, 81,5% βολές, 53,5% δίποντα, 36% τρίποντα, 73 ριμπάουντ, 161 ασίστ και 37 κλεψίματα. Κατέκτησε επίσης μια θέση στην 5άδα με τους καλύτερουσ παίκτες της χρονιάς Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσίασε η συμμετοχή του στους 5 τελικούς μεταξύ των αιωνίων. Δίνοντας και την ψυχή του, καθώς στον τελευταίο αγώνα αγωνίστηκε συνολικά 38 λεπτά, χάρισε στους χιλιάδες φιλάθλους του Τριφυλλιού πολλές στιγμές ικανοποίησης και περηφάνιας Σε δηλώσεις του, αναφέρθηκε στην κακή πορεία στη Euroleage φανερά ενοχλημένος. Οι υποσχέσεις του για το 3 στα 3 την επόμενη χρονιά σημαίνουν πολλά. Τέλος, η παραμονή του στον Παναθηναϊκό είναι βέβαιη αφού υπάρχει συμβόλαιο. Έτσι λοιπόν για άλλη μια φορά ο ... Vspan έκανε το θαύμα του γιατί ο τύπος δεν μασάει και το έχει αποδείξει πολλές φορές.

Ν@Τ@ΛΙ@

6 σχόλια:

pagourogria είπε...

Σιγά το παίχτη, τον είδαμε και στο ΝΒΑ τι κατάφερε να κάνει. Να καθαρίζει τους πάγκους και να δίνει τα νερά στους παίχτες των Χιούστον Ροκετς. Ήμαρτον που έγινε και παίχτης ο βλάχος..

Χριστίνα Λέφα είπε...

Ο .... βλάχος είναι κορυφαίος παίχτης είτε το θέλουν είτε όχι μερικοί μερικοί...

pagourogria είπε...

Αντε μωρε με το τυρόγαλο, ας μην ήταν ο Διαμαντίδης η παιχτούρα που τα κάνει όλα και θα σε έλεγα εγώ τι θα έκανε το βλαχαδερό μετά...

Ανώνυμος είπε...

Άκου να σου πω αγοράκι μου..λίγα τα λόγια σου για τον Βασίλη!!Δεν είπαμε ότι ο Διαμανίδης δεν είναι παίκτης!Είναι και μάλιστα μεγάλος...

Ανώνυμος είπε...

Τι έγινε ρε παιδειά το μάθαμε το μάθημα για τον Σπανούλη, πότε γράφουμε διαγώνισμα; Λοιπόν τα SOS είναι:436 πόντοι, 81,5% βολές, 53,5%δίποντα, 36% τρίποντα, 73 ριμπάουντ, 161 ριμπάουντ. Πώς με βλέπετε το έχω; Σπανούλη πες αλεύρι: Μια Λαρισέα σε γυρεύει.

Ανώνυμος είπε...

Λίγα τα λόγια σου για το Βασίλη.Εντάξει??αυτός ο...βλάχος(κατά τα λεγόμενά σου pagourogria)κατάφερε να φτάσει στο ΝΒΑ είτε σ`αρέσει είτε όχι!δεν μπορείς να ξέρεις τι έκανε όσο ήταν στην αμερική ούτε τι είπε με τους συνεργάτες του.κ δεν σ πέφτει και λόγος...Κατάλαβες ή το θες και σε υπεύθυνη γραπτή δήλωση????????