Δευτέρα, Ιουλίου 21, 2008

Ο Χατζηγιάννης ξεκίνησε το ταξίδι του...


Στις 23 Ιουνίου ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ξεκίνησε την περιοδεία του σε όλη την Ελλάδα με μια μεγάλη συναυλία στην Αθήνα. Όπως είναι φυσικό ήταν sold out και σίγουρα αυτό θα επαναληφθεί και σε άλλα μέρη που θα επισκεφθεί. Η ατμόσφαιρα είναι πάντοτε μαγευτική με τον Μιχάλη να ερμηνεύει παλιές και νέες του επιτυχίες όπως το Χέρια ψηλά, ο Βυθός σου, το Μόνο στα όνειρα, το Χωρίς αναπνοή και πολλά άλλα. Με αυτή τη γλυκιά και ξεχωριστή φωνή ταξιδεύει όλους τους φανατικούς και όχι μόνο θαυμαστές του, έτσι όπως μόνο αυτός ξέρει να κάνει. Τον συνοδεύει η μπάντα του, όπως κάθε χρόνο με μοναδική παρουσία αυτή του Σόλωνα Αποστολάκη, του μαέστρου αλλά και καλού του φίλου. Φέτος θα είναι μαζί του, δίνοντας και αυτή με τη σειρά της μια διαφορετική νότα, η Μαρλέν Αγγελίδου. Επίσης κοντά του θα είναι και ο Dj Dimitrik, o οποίος αναλαμβάνει να ξεσηκώσει τον κόσμο λίγο πριν βγει ο ταλαντούχος τραγουδιστής βγει στην σκηνή. Α, και κάτι τελευταίο και πολύ σημαντικό. Ο Μιχάλης θα βρίσκεται στην Κεφαλονιά στις 5 Αυγούστου στο δημοτικό στάδιο Άγιος Αντώνιος.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ύπνε που παίρνεις τα παιδιά έλα πάρε και τούτο,

μικρό μικρό σου το ΄δωσα μεγάλο φέρε μού το.

Εδώ ο κόσμος πνίγεται,
και το αυτό χτενίζεται.

Άντε αγριεύτε ωρέ λιγάκι όλη μέρα με τις μυξοπαρθένες,
όλοι Βαλιανάτοι θα καταντήσουμε εδώ πέρα.
Αχ καλέ μόνο στα όνειρα μονάχα σε θυμάμαι αχ θυμάμαι αχ αχ αχ
που είναι το μαντηλάκι;

Τι θα λέγατε για:
Σε τούτα ΄δω τα μάρμαρα κακιά σκουριά δεν πιάνει;
Ούτ΄αλυσίδα στου Ρωμιού κλπ κλπ; Μπας και ζωντανέψουμε λιγάκι
Γιατί έχει ανάγκη αυτή τη ζωντάνια σήμερα ο Έλληνας αποχαυνωμένα ε αποχαυνωμένα.

Ανώνυμος είπε...

Ωραίος ο παλιός μεγάλε που κρυβόσουνα.
Και... πήγατε να φτύσετε τον ΥΠ. ΤΟΥΡΙΣΜΟΫ; Όχι με παρεξηγήσατε, για να μη βασκαθεί εννοώ, αυτός και η κυβέρνησή του. χα χα χα.

Ανώνυμος είπε...

Ποιος Χατζηγιάννης τώρα...ήμαρτον, το παιδάκι είναι ότι πρέπει να κάνει περιοδεία σε καμία Τήλο και Μύκονο μαζί με το Γαλάτη!