Κυριακή, Ιουλίου 13, 2008

εμείς σκεφτόμαστε ποιον να καταγγείλουμε για να πάρουμε και εμείς μηνύσεις, ε ρε χάλια

Σάββατο, 12 Ιούλιος 2008

"Ο Θέμος έχει κέφια και στέλνει μηνύσεις στα blogs!"

"Πάει τρελάθηκε αυτός ο Θέμος. Ήταν που ήταν δηλαδή μια ζωή ακριβοπληρωμένες τρελίτσες και αχαχούχα σαχλαμαρίτσες. Τώρα νομίζει ότι τον εκβιάζουν από παντού, όλοι τον συκοφαντούν και ότι τον έχει πάρει στο κατόπι η επάρατος Δεξιά και η προκατειλημμένη εναντίον του, ελληνική δικαιοσύνη! Ή βρίσκεται στο πρώτο στάδιο της κλιμακτηρίου σχιζοφρένειας(ειδικά αν ακούει φωνές να τον κυνηγάνε) ή προσπαθεί και αυτός να κερδίσει τη συμπάθειά μας με περίεργους αυτοκτονικούς άρπα κόλα-ιδεασμούς. Τον καημένο…έχει πάρει τα βουνά της απόγνωσης και τα λαγκάδια της παράνοιας...

Σίγουρα δεν ισχύουν όλα όσα του καταμαρτυρεί ο πρώην σύντροφός του στην παραπληροφόρηση και στην κατασκευή εικονικών παραπολιτικών υλικών(Τριανταφυλλόπουλος) αλλά όταν το παίζεις τρελός και κατηγορείς όλους τους άλλους ότι σε κυνηγάνε, χάνεις το δίκιο σου και επιβεβαιώνεις έμμεσα τον αντίπαλό σου.

Εντάξει μια εφημερίδα ήθελες να πουλήσεις στο Μπόμπολα και σκόνταψες πάνω στη “Zougla” των λυσσαλέων διαπλεκομένων συμφερόντων. Μάλλον οι σάλτσες χυδαιότητας με τις οποίες στόλιζες τα παραπολιτικά Τριανταφυλλόπουλου, είχαν ημερομηνία λήξεως και το κατάλαβες δεύτερος. Δεν μπορείς να έρχεσαι πάντα πρώτος και ιδίως όταν είσαι βλαχομάγκας και πουλάς στους Κλαζομένιους βωμολοχία και χυδαιότητα……."


exastal.blogspot.com
http://troktiko.blogspot.com/2008/07/blogs.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: